Activiteiten

Word lid en geniet van onze activiteiten.

De NNAC is een zeer actieve vereniging. De leden en donateurs vinden het leuk om samen activiteiten te organiseren waaraan iedereen kan deelnemen. Hieronder een kleine greep uit de vele activiteiten die we organiseren:

Clubvluchten

Elke maand wordt er een clubvlucht georganiseerd. Deze gaan meestal naar Duitsland. We vliegen dan naar verschillende bestemmingen. Sauerland, de Duitse Wadden eilanden en Helgoland zijn zo maar een paar voorbeelden van bestemmingen die we regelmatig aan doen. Tussen de middag wordt er altijd heerlijk geluncht op een van de vele restaurants die je talrijk aantreft op de Duitse vliegvelden. De clubvluchten zijn een uitstekende manier om nieuwe velden te ontdekken en nieuwe collega piloten te leren kennen. Naast de reguliere clubvluchten wordt er elk jaar ook een meerdaagse Pinkstervlucht georganiseerd. Deze gaat meestal iets verder weg. Zweden en Frankrijk zijn hiervoor populaire bestemmingen.

Thema-avonden

In de wintermaanden wordt er elke maand een presentatie gegeven over een interessant onderwerp. Hierbij kunt u denken aan een item over de nieuwste navigatie software voor op de iPad, andere handige apps, vliegveiligheid, wintervliegen enzovoorts. Na de presentatie blijven de meeste leden nog even gezellig aan de bar hangen om na te praten. Een uitstekende manier om kennis te maken met andere leden en uw kennis over verschillende vlieg gerelateerde onderwerpen te vergroten.

BBQ’s | Stamppot avonden | Vrijdagmiddag meeting

Ook op sociaal gebied is de NNAC een hele actieve club. Zo wordt er elke eerste vrijdag van de maand een gezellige meeting georganiseerd met lekkere hapjes en drankjes. Deze uiterst gezellige happening wordt altijd druk bezocht. Elke zomer organiseren we op ons prachtige terras een jaarlijkse barbecue en in de winter staat in December altijd het traditionele stamppot eten op het programma. Kortom, ook buiten het vliegen om komen onze leden graag naar de club voor de nodige gezelligheid.