Het Clubgebouw

Maak kennis met ons prachtige clubgebouw !

In 2003 is ons nieuwe clubgebouw in gebruik genomen. Dit werkelijk prachtige gebouw vormt het bruisende middelpunt van onze club. Het begint al met de ligging. Deze is uniek. Het gebouw ligt namelijk aan de kop van de meest gebruikte landingsbaan van Groningen Airport Eelde, baan 23.

De gezellige bar en het royale terras op de eerste etage bieden een fantastisch uitzicht op de landende en startende vliegtuigen.
Boeings, Airbussen, Helikopters en sportvliegtuigen landen vlak voor uw neus. Een ideale lokatie dus !

Het gebouw bestaat uit een aantal gedeeltes. Op de begane grond bevindt zich het leslokaal en de verwarmde hangar. Hier worden circa 10 vliegtuigen gestald.
Op de eerste etage bevindt zich de gezellige bar met een royaal terras op het zuiden. Zomers zit het hier echt fantastisch!

De bar is gezellig ingericht en uitgerust met diverse zitjes. Zoals u wellicht begrijpt is dit de plek waar vele gezellige uurtjes worden doorgebracht door onze clubleden.

Clubleden hebben altijd toegang tot het clubgebouw en mogen uiteraard vrienden en kennissen meenemen zodat ook zij kunnen proeven van de gemoedelijke sfeer binnen de club.