Vliegles

Stop dreaming, start flying !

—-

” Was ik hier maar eerder mee begonnen !”  Het is de meest gehoorde kreet van nieuwe leden. De eerste vraag die we daarna stellen is ” Waarom heb je dat dan niet gedaan ?”
” Ik dacht dat het heel duur was”, “Dacht dat ik er niet tussen zou passen”, “Dat is alleen iets voor rijke mensen”, “Dacht dat ik te oud/te jong was”

Kortom, hieruit blijkt maar weer dat er veel misverstanden bestaan over het leren vliegen en het halen van je vliegbrevet. Een vliegclub is net als elke andere club. Je kunt net zo makkelijk lid worden bij ons als bij de doorsnee voetbal, hockey, tennis of golfclub. Sterker nog: We verwelkomen erg graag nieuwe leden.

Wat we helaas vaak vernemen is dat men denkt dat het halen van een prive-vliegbrevet net zo duur is als dat van het brevet van een beroepspiloot. Deze kosten zijn echter niet met elkaar te vergelijken.

Kan iedereen dan leren vliegen ? In principe wel. Er gelden echter wel een paar voorwaarden: Je moet medisch goedgekeurd worden, je moet in staat zijn om de theorie tot je te nemen en de examens te behalen en je mag pas examen doen als je 17 bent. Lessen mag je wel reeds voor die leeftijd gaan doen.  Er is geen maximum leeftijd. Vliegen is dus voor jong en oud. Tot slot moet je nog een veiligheidsscreening ondergaan. Daarna is “The Sky The Limit ! ”

Heb je dus altijd al willen leren vliegen en wil je nu eindelijk wel eens weten of leren vliegen iets voor jou is ? Stuur ons dan nu een mail. We vertellen je dan graag alles over de kosten, het opleidingstraject en de club. We vinden het erg leuk om van je te horen en hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij.

Wacht daarom nu niet langer en stuur die mail ! Om het je makkelijk te maken hoef je alleen maar op onderstaande knop te clicken en je gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Niet twijfelen, gewoon doen !